skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Doortraptestdag Warns

23 juni, 2021 | 11:30 - 14:30

Gratis

De nieuwe Doortraproute vanuit Warns kan getest worden!

Op woensdag 23 juni is er een speciale testdag
Op die dag van 11:30-14:30 staan bij het start- en finishpunt dorpshús De Treffe (Himmelumerdyk 2C te Warns) fietsdocenten van de Fietsschool en de buurtsportcoach van de gemeente SúdwestFryslân. Op deze locatie kunt u een beoordelingsformulier invullen en eventueel toelichten. Er staat iets te drinken klaar en u kunt van gedachten wisselen over veilig fietsen. U fietst op eigen gelegenheid en start op een moment dat het u past.

Doortraproutes zijn rondjes van ongeveer 20-25 km, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en relatief veilige kruisingen. Doortraproutes horen bij het landelijke programma Doortrappen, een overheidscampagne om mensen zo lang mogelijk veilig te laten doorfietsen: fietsen tot je 100ste.

Wilt u meedoen met de Doortraptestdag? Stuur dan een mailtje naar karinbroer@xs4all.nl

9 nieuwe test-Doortraproutes
Vorig jaar maakte de Fietsschool van de Fietsersbond al 23 Doortraproutes (zie Doortrappen.frl). Nu zijn er weer verse test-Doortraproutes. Deze 9 nieuwe routes (die u nog niet op de site kunt vinden) worden onder andere getest op een aantal speciale Doortraptestdagen. Mensen kunnen ook op een andere dag de nieuwe routes testen. Wilt u een route testen? Of wilt u meer weten, stuur een mailtje naar karinbroer@xs4all.nl

Doortraproutes, een initiatief van de Friese Fietsschool, worden gemaakt in opdracht van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid (ROF) en de Friese gemeenten, als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen.

Gegevens

Datum:
23 juni, 2021
Tijd:
11:30 - 14:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Dorpshús De Treffe
Himmelumerdyk 2C
Warns,
+ Google Maps

Organisator

buurtsportcoach Rika
Back To Top