skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Humoristische theatervoorstelling voor ouders, trainers en coaches

20 november, 2022 | 14:15 - 15:45

Kinderen training geven en\of coachen kan een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagmiddag 20 november 2022 in Sneek te zien is voor alle sportclubs in de gemeente Súdwest-Fryslân. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/sneek, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en rond school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’ en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers/coaches (maar ook bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).
Deze voorstelling was al eerder in onze regio te zien en toen waren de reacties zeer enthousiast! Dit is je laatste kans, want de voorstelling gaat (na zeven jaar!) stoppen.

De uitvoering op zondag 20 november aanstaande wordt gehouden in de Noorderkerkzaal (Oud Kerkhof 11, Sneek). De inloop is vanaf 14.15 uur, de voorstelling zelf is van 14.30 tot 15.45 uur (zonder pauze).

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/sneek. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot zondagmiddag 20 november! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige middag van met z’n allen.

Gegevens

Datum:
20 november, 2022
Tijd:
14:15 - 15:45
Activiteiten Categorie:

Locatie

Noorderderkerkzaal
Oud Kerkhof 11
Sneek,
+ Google Maps

Organisator

Beweegteam Súdwest-Frylân
E-mail:
beweegteamswf@sportfryslan.nl
Bekijk de site van Organisator
Back To Top