skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Sportbrede masterclass 1 voor trainers en/of coaches in Sûdwest-Fryslân

17 januari, 2022 | 19:30 - 21:30

‎€10

Algemeen

De masterclass is bedoeld voor alle trainers en coaches van verenigingen in Sudwest-Fryslan. Inspirerende sprekers leiden je in op het onderwerp en bespreken ‘best practices’. Met altijd een praktische vertaling naar jouw praktijk. Je kunt er direct mee aan de slag! De sportbrede masterclasses zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen het beweegteam en het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan.

Thema

  • Masterclass 1: Hoe leuk kan lastig zijn; de rol van pedagoog in de sportomgeving;

Deze workshop worden verzorgd door Tessa Blom. Tessa is kinder- en jeugdpsycholoog en eigenaar van sportpedagoog.com. Door het creëren van een positief sportklimaat en het pedagogisch klimaat te verbeteren kunnen trainers, coaches en kinderen meer plezier halen uit de sport.

Het is niet altijd makkelijk om trainer/coach te zijn. Ga er maar aan staan: een groep kinderen een uur of langer iets willen leren. Er is altijd een aantal kinderen die er op dat moment even geen zin in hebben en die het moeilijk vindt om de concentratie erbij te houden. Hoe ga je als trainer/coach om met dit gedrag en hoe kun je lastig ombuigen naar leuk?

Datum, Tijd en Locatie

  • 17 januari 19.30-21.30 uur: Masterclass 1. Deze vindt online plaats. De deelnemers ontvangen een zoom-link van te voren.

Kosten

Het initiatief van de masterclasses is ontstaan uit het lokaal Sportakkoord van de gemeente Súdwest-Fryslân. Hierdoor hebben we de kosten laag kunnen houden. Omdat de masterclasses allemaal in relatie staan tot elkaar zou het mooi zijn als je ze alle vier kunt volgen. Deelname aan alle vier de avonden is een investering van € 45.- p.p. Een losse masterclass kost € 15,00 p.p. Vanwege de Corona maatregelen zal de eerste masterclass on line plaats vinden. Na inschrijving ontvang je een link. Omdat deze masterclass online gaat plaatsvinden ontvang je 5 euro korting voor de eerste masterclass: Hoe leuk kan lastig zijn!

Aantal deelnemers

Minimaal 10 – maximaal 25

Inschrijving

Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Deelnemers die zich inschrijven voor alle vier de masterclasses krijgen voorrang op deelnemers die zich voor 1-3 masterclasses inschrijven.

Bijzonderheden

Na de uiterste inschrijfdatum,15 januari 2022, ontvang je per mail informatie over de 1e bijeenkomst.

Contactpersoon: Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar Sietske Geerards: sietske@sportfryslan.nl

 

Aanmelden sportbrede masterclasses

  • (voor- en achternaam)

Gegevens

Datum:
17 januari, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
‎€10
Activiteiten Categorie:

Locatie

Online
Online, + Google Maps

Organisatoren

Sietske Geerards
Dirk Jelke de Boer
Back To Top