skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Sportbrede masterclass 2 voor trainers en/of coaches in Sûdwest-Fryslân

14 februari, 2022 | 19:30 - 21:30

‎€15

Algemeen

De masterclass is bedoeld voor alle trainers en coaches van verenigingen in Sudwest-Fryslan. Inspirerende sprekers leiden je in op het onderwerp en bespreken ‘best practices’. Met altijd een praktische vertaling naar jouw praktijk. Je kunt er direct mee aan de slag! De sportbrede masterclasses zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen het beweegteam en het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan.

Thema

  • Masterclass 2: Van goed naar beter bewegen. Hoe integreer je BMO in je eigen training?

Deze workshop worden verzorgd door Lennart Adema. Lennart is docent lichamelijke opvoeding en ASM-instructeur. Hij is eigenaar van Multiskills Friesland.

Veelzijdig bewegen is belangrijk voor iedereen, op elke leeftijd en op elk niveau. De jeugd van tegenwoordig is motorisch minder vaardig in vergelijking met een heel aantal jaren geleden. Door kinderen op jonge leeftijd breed motorisch op te leiden gaan ze beter bewegen. Een betere beweger wordt uiteindelijk een betere sporter. Lennart gaat deze avond in theorie en in de praktijk in op de nut en noodzaak van breed motorisch opleiden (BMO). Kom dus in sportieve kleding aangepast op de weersomstandigheden want we gaan ook het veld op.

Datum, Tijd en Locatie

  • 14 februari 19.30-21.30 uur: Masterclass 2, Sneek

Kosten

Het initiatief van de masterclasses is ontstaan uit het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan. Hierdoor hebben we de kosten laag kunnen houden. Omdat de masterclasses allemaal in relatie staan tot elkaar zou het mooi zijn als je ze alle vier kunt volgen. Deelname aan alle vier de avonden is een investering van € 50.- p.p. Een losse masterclass kost € 15,00 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 – maximaal 25

Inschrijving

Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Deelnemers die zich inschrijven voor alle vier de masterclasses krijgen voorrang op deelnemers die zich voor 1-3 masterclasses inschrijven.

Bijzonderheden

Na de uiterste inschrijfdatum,13 februari 2022, ontvang je per mail informatie over deze bijeenkomst.

Contactpersoon: Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar Sietske Geerards: sietske@sportfryslan.nl

 

Aanmelden sportbrede masterclasses

  • (voor- en achternaam)

Gegevens

Datum:
14 februari, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
‎€15
Activiteiten Categorie:

Locatie

SMHC Sneek
Molenkrite 130
Sneek,
+ Google Maps

Organisatoren

Sietske Geerards
Dirk Jelke de Boer
Back To Top