skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Verenigingscafé Witmarsum-Makkum

26 januari, 2022 | 19:30 - 21:30

Welkom!

Waar lopen andere sportverenigingen tegenaan? Waar kunnen we van elkaar leren? Waar liggen kansen voor jouw vereniging? Allemaal vragen om sportverenigingen te helpen.
Op woensdag 26 januari van 19.30 tot 21.30 uur organiseren de verenigingsadviseurs het verenigingscafé. Een avond voor alle sportverenigingen in de regio Witmarsum-Makkum. Een uitnodiging volgt via de mail, maar je kunt je nu al vast aanmelden.

Alle sport verenigingen in deze regio zijn harte welkom. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

We kijken uit naar jouw komst.

 

Aanmelden verenigingscafé Witmarsum/Makkum

Toestemming

De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om je van verdere informatie te voorzien over deze avond: naam sportvereniging, voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Geef je toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en indien nodig te verspreiden aan de organisatoren van de activiteit?
(Vereist)
Beeldmateriaal(Vereist)
Mogen foto's en video's waarop de deelnemer zichtbaar in beeld is, gebruikt worden voor social media en de website van beweegteam Súdwest-Fryslân en voor externe media/kranten?

Gegevens

Datum:
26 januari, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Activiteiten Categorie:

Locatie

Sportvelden VV Makkum
Suderseewei 1
Makkum, 8754 GK
+ Google Maps

Organisator

Dirk Jelke de Boer
Telefoon:
0682090481
E-mail:
dirkjelke@sportfryslan.nl
Back To Top