skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Wandelen in Stadsfenne

6 maart | 10:00 - 11:30

Gratis

Startdag: maandag 6 maart (daarna wekelijks elke maandag).
Locatie: Parkflat, Dekamalaan 17, Sneek.
Starttijd: 10.00 uur inloop met een bakje koffie.
10.30 uur starten beide wandelgroepen.
(voor alle leeftijden)

Bewegen is voor iedereen gezond, leuk en gezellig
De Gemeente zet zich in om een gezonde leefstijl te stimuleren. Bij een gezonde leefstijl hoort gezond eten en drinken maar ook dagelijks sporten en bewegen is belangrijk. De buurtsportcoaches van Team FRL – Súdwest-Fryslân willen daarom in samenwerking met Parkflat Stadsfenne wandelactiviteiten aanbieden, waarbij ontmoeting en gezelligheid voorop staan. De wandelactiviteit kan ook uitgebreid worden met informatie over: WMO voorzieningen, valpreventie, veilig wonen, diabetes, voeding enz. Vooraf drinken we een bakje koffie en kunnen thema’s en ideeën ingebracht worden bij de buurtsportcoach.

Wandelgroep
De wandelgroep is bedoeld voor iedereen. U kunt iedere week, onder begeleiding wandelen. Tussen het wandelen door doen we balansoefeningen en spierversterkende oefeningen.

Rollator wandelgroep
Om iedereen de kans te geven om mee te kunnen wandelen, zorgen wij ervoor dat zowel het tempo als de afstand aangepast wordt. Per week bekijken we wat we gaan doen, zodat iedereen mee kan doen in een veilige omgeving. De rollator is een geweldig hulpmiddel dat u een stuk vrijheid en bewegingsruimte terug kan geven en u opnieuw laat genieten van uw omgeving.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rika Wind via rika@sportfryslan.nl / 06-51 44 19 95.

Aanmelden?
Het is niet verplicht maar we vinden het wel fijn als u zich wilt aanmelden via een mail, telefoontje of onderstaand formulier. Dan kunnen wij u ook bereiken als het wandelen een keer niet door gaat.

Aanmelden - Wandelen in Stadsfenne

Ik meld me aan voor:(Vereist)

Gegevens deelnemer

We willen graag contact kunnen opnemen als de activiteit een keer niet doorgaat.
Zijn er bijzonderheden waar de organisatie rekening mee moet houden of moet weten?

Toestemming

De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om de aanmelding voor deze activiteit te bevestigen: voornaam, achternaam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te gebruiken voor eventuele nadere informatie en evaluatie van deze activiteit.
Beeldmateriaal
Mogen foto's en video's waarop de deelnemer zichtbaar in beeld is, gebruikt worden voor social media en de website van beweegteam Súdwest-Fryslân en voor externe media/kranten?

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Parkflat
Dekamalaan 17
Sneek, Nederland
+ Google Maps

Organisator

buurtsportcoach Rika
Back To Top