skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Webinar “Communiceren, juist nu! Maar hoe?”

29 juni, 2020 | 08:00 - 9 juli, 2020 | 17:00

Gratis

“Communiceren, juist nu! Maar hoe?”
Alhoewel het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. Op sportaccommodaties wordt weer langzaamaan gesport, rekening houdend met het nieuwe normaal van de anderhalve meter samenleving. Als bestuur word je, in deze situatie, dan ook geconfronteerd met veel nieuwe uitdagingen. Op basis van de opgehaalde behoefte heeft NOC*NSF samen met hun partner van het verenigingsleven, de Rabobank, onderstaande webinar ontwikkeld.

Webinar
Om verenigingen juist in deze bijzondere periode te ondersteunen, hebben we de online webinar “Communiceren, juist nu! Maar hoe?” ontwikkeld die we vanuit het (lokale) Sportakkoord aanbieden. De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten.
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content? Tijdens de webinar:
• Bespreken we het belang van blijven communiceren in tijden waarin je elkaar niet ‘live’ kunt ontmoeten;
• Zoeken we naar een communicatieaanpak waarmee de verenigingen iedereen op een aantrekkelijke manier kan blijven betrekken;
• Krijgen de verenigingen concrete tips over communicatie in tijden van crisis;
• Kijken we naar de beste communicatiemiddelen die verenigingen nu kunnen gebruiken, zoals social media en online tools;
• Laten we creatieve mogelijkheden zien voor het contact richting leden, vrijwilligers, partners en de buurt.
De webinars worden landelijk via de lokale overheid en de Adviseur lokale sport vanuit de Services van het Sportakkoord aangeboden. De webinar staat onder leiding van Martin van Berkel. Per webinar kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

Data 
Via onderstaande links vind je meer info en kun je je aanmelden. De eerste webinar vindt maandag 22 juni plaats. Aanmelden kan tot 1 dag voor aanvang van de webinar.

Woensdag 24 juni 20.00 – 21.30 uur: Klik hier voor het aanmeldformulier
Maandag 29 juni 20.00 – 21.30 uur: Klik hier voor het aanmeldformulier
Dinsdag 30 juni 20.00 – 21.30 uur: Klik hier voor het aanmeldformulier
Woensdag 1 juli 20.00 – 21.30 uur: Klik hier voor het aanmeldformulier
Dinsdag 7 juli 20.00 – 21.30 uur: Klik hier voor het aanmeldformulier

Kosten
De kosten van de webinar worden betaald vanuit het Service budget van het Sportakkoord. Voor sportaanbieders is deelname dus gratis.

Gegevens

Begin:
29 juni, 2020 | 08:00
Einde:
9 juli, 2020 | 17:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:
Site:
https://sportfryslan.nl/webinar-communiceren-juist-nu-maar-hoe/
Back To Top