skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Webinar “Financieel gezond de crisis door”

29 juni, 2020 | 08:00 - 9 juli, 2020 | 17:00

Gratis

“Financieel gezond de crisis door”
Alhoewel het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt, heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. Op sportaccommodaties wordt weer langzaamaan gesport, rekening houdend met het nieuwe normaal van de anderhalve meter samenleving. Als bestuur word je, in deze situatie, dan ook geconfronteerd met veel nieuwe uitdagingen. Op basis van de opgehaalde behoefte heeft NOC*NSF samen met hun partner van het verenigingsleven, de Rabobank, onderstaande webinar ontwikkeld.

Webinar
Om verenigingen juist in deze bijzondere periode te ondersteunen, hebben we de online webinar “Financieel gezond de crisis door” ontwikkeld die we vanuit het (lokale) Sportakkoord aanbieden. De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten.

Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Tijdens de webinar:
• Leren verenigingen hoe ze om kunnen gaan met het tijdelijk wegvallen van inkomstenbronnen;
• Geven we inzicht in manieren om uitgaven te beperken en mogelijk toch ook al nieuwe inkomsten te genereren voor de verenigingen;
• Krijgen de verenigingen informatie over de algemene regelingen die geldig en toepasbaar zijn voor de sportbranche;
• Zoeken we samen naar een nieuw evenwicht in financiën voor de verenigingen.

De webinars worden landelijk via de lokale overheid en de Adviseur lokale sport vanuit de Services van het Sportakkoord aangeboden. De webinar staat onder leiding van Peter van Baak. Peter is onder andere eigenaar van SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport. Per webinar kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

Aanmelden
Heeft u en/of een collega bestuurder interesse in deze webinar? Kies dan in onderstaand overzicht een geschikte dag. Meld u uiterlijk één dag van tevoren aan via de link die achter de datum staat. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kunnen jullie de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Donderdag 25 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Maandag 29 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Dinsdag 30 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Woensdag 1 juli – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Donderdag 2 juli – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Maandag 6 juli – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Dinsdag 7 juli – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier

Kosten
De kosten van de webinar worden betaald vanuit het Service budget van het Sportakkoord. Voor sportaanbieders is deelname dus gratis.

 

Gegevens

Begin:
29 juni, 2020 | 08:00
Einde:
9 juli, 2020 | 17:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:
Site:
https://sportfryslan.nl/webinar-financieel-gezond-de-crisis-door/
Back To Top