skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Webinar “Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten”

29 juni, 2020 | 08:00 - 9 juli, 2020 | 17:00

“Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten”
Alhoewel het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. Op sportaccommodaties wordt weer langzaamaan gesport, rekening houdend met het nieuwe normaal van de anderhalve meter samenleving. Als bestuur word je, in deze situatie, dan ook geconfronteerd met veel nieuwe uitdagingen. Op basis van de opgehaalde behoefte heeft NOC*NSF samen met hun partner van het verenigingsleven, de Rabobank, onderstaande webinar ontwikkeld.

Webinar
Om verenigingen juist in deze bijzondere periode te ondersteunen, hebben we de online webinar “Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten” ontwikkeld die we vanuit het (lokale) Sportakkoord aanbieden. De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten.

Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Tijdens de webinar:
• leren verenigingen hoe ze om kunnen gaan met deze vreemde situatie waarin de leden elkaar niet ‘live’ kunnen ontmoeten;
• bespreken we creatieve mogelijkheden om binding te creëren;
• krijgen verenigingen leuke voorbeelden van activiteiten die leden vanuit huis kunnen doen; Zoeken we nieuwe manieren en geven we inzichten over het behouden van een teamgevoel;
• gaan we op zoek naar mogelijkheden hoe verenigingen in contact kunnen blijven met hun leden.

De webinars worden landelijk via de lokale overheid en de Adviseur lokale sport vanuit de Services van het Sportakkoord aangeboden. De webinar staat onder leiding van Danny Meuken. Per webinar kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

Aanmelden
Heeft u en/of een collega bestuurder interesse in deze webinar? Kies dan in onderstaand overzicht een geschikte dag. Meld u uiterlijk één dag van tevoren aan via de link die achter de datum staat. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kunnen jullie de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Donderdag 25 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Maandag 29 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Dinsdag 30 juni – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier
Donderdag 2 juli – 20.00 – 21.30 uur: klik hier voor het aanmeldformulier

Kosten
De kosten van de webinar worden betaald vanuit het Service budget van het Sportakkoord. Voor sportaanbieders is deelname dus gratis.

Gegevens

Begin:
29 juni, 2020 | 08:00
Einde:
9 juli, 2020 | 17:00
Activiteiten Categorie:
Site:
https://sportfryslan.nl/webinar-ledenbinding-nu-we-elkaar-op-de-club-niet-kunnen-ontmoeten/
Back To Top