skip to Main Content

Jouw vraag, onze tak van sport!

Welkom! Wij zijn Sietske en Dirk Jelke, de clubondersteuners van TeamFRL Súdwest-Fryslân. Wij adviseren en ondersteunen sportclubs in de breedste zin van het woord. Geen vraag is ons te gek en uitdagingen gaan wij graag aan. Wil je een vrijblijvend gesprek? Nodig ons uit bij jullie bestuursvergadering en we denken graag met jullie mee. Want jullie vraag is onze tak van sport!

We staan voor je klaar

Waarom?

Je staat langs de zijlijn bij de sportclub van je kinderen. De voorzitter van de club komt naast je staan en vraagt of je ook in het bestuur van de club wil plaatsnemen. Wat tof, samen bouwen aan een bloeiende sportclub.
Als bestuurder kom je er snel achter dat goed besturen vrij complex is. Leden werven, kader opleiden, subsidie aanvragen, vrijwilligers werven, materiaal regelen, ect.
Hoe gaan jullie dit aanpakken? Gelukkig sta je niet alleen! De clubondersteuners van gemeente Súdwest-Fryslân staan voor je klaar om samen aan je sportclub te bouwen!

Ondersteunen en adviseren van sportverenigingen.
Schoolsportagenda verbinding tussen vereniging en onderwijs
Hulp bieden bij het aanvragen van sportsubsidies.
Programma’s voor vrijwilligerswerving
Makelaar tussen, sportbonden, gemeente, Sport Fryslân en andere verenigingen.
Sportverenigingen informeren.
Onderdeel van Sport Fryslân

Agenda voor sportclubs:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

06 82 06 97 30
Maandag t/m donderdag bereikbaar

Sietske Geerards

Sporten is mijn passie en ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Sinds de zomer van 2021 ben ik als verenigingsadviseur aan de slag gegaan bij TeamFRL Súdwest-Fryslân.

Wat ik wil bewerkstellingen in Sudwest? Dat alle verenigingen een veilig sportklimaat bieden aan hun leden, waarin alle leden met plezier kan sporten en zich kunnen ontwikkelen. Niet alleen op het motorische vlak maar ook sociale en subjectieve vlak. Zodat iedere sporter vaardig is of wordt in bewegen, aardig is voor zijn mede-sporters en zich waardig gedraagt naar iedereen die zich bezig houdt om te kunnen bewerkstelligen dat er gesport kan worden. Ik geloof in het breed motorisch opleiden van onze jeugd en het Athletic Skills Model (ASM) is daar een mooi middel voor.

Heb jij voor je sportclubs advies nodig om meer leden te werven, vrijwilligers te vinden én te behouden, de sponsoring goed op orde te krijgen of het technisch kader te scholen en te ontwikkelen.

Dirk Jelke de Boer

Ik ben woonachtig in Ferwert en sporten is mijn passie, waar ik mijn werk van heb kunnen maken. Na zijn studie ben ik eerst in de commerciële sport actief geweest als fitnessinstructeur, personal trainer en clubmanager. Daarnaast ben ik voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging waar hij erg veel plezier uit haalt om samen met andere vrijwilligers sporten mogelijk te maken.

Ik gunt iedereen een sportieve omgeving waarbij je als sporter wordt uitgedaagd en met veel plezier naar toe gaat. Een vereniging waar alle leden gezien en gehoord worden. Ik maak graag kennis met jou als bestuurder om samen te werken aan een bloeiende vereniging.

06 82 09 04 81
Maandag t/m vrijdag bereikbaar

Meld je aan voor de clubondersteuners nieuwsbrief

0
Bakje koffie is genoeg
0
Problemen
0
Oplossingen
Back To Top