skip to Main Content

Cool Súdwest

Wij dagen jou uit iets zinvols te doen met jouw vrijetijd! Ontwikkel jouw talenten, ontmoet mensen, doe iets voor een ander en vooral maak plezier! Klik op onderstaande button om te zien wat we aanbieden.

De buurtsportcoach werkt samen met jongerenwerkers en de cultuurcoach om een mooi aanbod voor jou samen te stellen. Wij vergroten het aanbod van sport, cultuur, kunst en werk in Súdwest-Fryslân. Wij zijn ook erg benieuwd wat jij daarvan vindt of wat je nog mist. Stuur ons vooral een bericht via Instagram, dan gaan we in gesprek!

Behalve meedoen aan activiteiten, kun je ook jouw talenten ontwikkelen of iets betekenen voor de maatschappij. Welke mogelijkheden er zijn, kun je hieronder lezen.

Blijf op de hoogte van het aanbod van Cool Súdwest via Instagram. Klik hier:

Cool Súdwest
Advies & ondersteuning

Clubkadercoaching: word jij de trainer van de toekomst?

Jongeren die al (assistent) clubtrainer zijn of graag trainer willen worden, kunnen professionele begeleiding krijgen van ons. Je leert meer over hoe je goede trainingen geeft en wordt gecoacht op didactische en pedagogische vaardigheden. Lijkt dit jou wat of is er bij jouw vereniging interesse in het begeleiden van beginnende  trainers? Wij helpen je graag.

Bekijk het aanbod
volleyball-team-1561544_1920

Is jouw sportvereniging jongerenproof?

Is jouw kantine ingericht op jongeren? Worden er ook activiteiten georganiseerd voor jongeren? Wil je meedenken of heb je ideeën om jouw vereniging (meer) jongerenproof te maken? Wil je daar graag hulp bij van ons, neemt dan contact op met buurtsportcoach Rik de Vries, rik@sportfryslan.nl of stuur een appje naar 06-51 44 20 17.

 

 

 

Back To Top