skip to Main Content

Handige hulpmiddelen

Wil je een evenement of sportieve activiteit organiseren en ben je op zoek naar handige tips? Of ben je op zoek naar inspiratie voor de gymles of de inrichting van een schoolplein? We helpen je graag op weg!

Draaiboeken

Een goede basis voor een activiteit of evenement begint met een goed draaiboek. Heb je aan alles gedacht? En is alles geregeld? En waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden? We helpen je graag op weg door onze draaiboeken met je te delen. We hebben de volgende beschikbaar:

  • Straatspeeldag survivalrun
  • Straatspeeldag
  • Koningspelen
  • Kennismaken met hockey
  • Frisbee in de gymles
  • Groot spellenboek

Wil jij gebruik wil maken van een draaiboek? Vraag hem dan op via hilde@sportfryslan.nl. Je ontvangt het draaiboek dan digitaal. Ook als je zelf een sportactiviteit hebt georganiseerd en een draaiboek hebt liggen, delen we deze graag met andere scholen.

 

Inspiratie voor jouw gymles

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw gymlessen? Of over meer bewegen op en rond school? Volg ons dan op Pinterest en/ of doe inspiratie op via de volgende websites:

Heb je behoefte aan uitgewerkte gymlessen die je kan gebruiken? Bezoek dan ook eens de websites van:

 

Handboek schoolpleinen

Een schoolplein is een plek waar kinderen ontmoeten, spelen en ontspannen. Heel belangrijk dus! Ze kunnen hier samen spelen en ontspannen. Een schoolplein (her)inrichten roept veel vragen op. We helpen je graag op weg met het Handboek Schoolpleinen. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mail naar hilde@sportfryslan.nl

 

Neem contact met ons op

Gebruik maken van ons ondersteuningsaanbod voor het onderwijs? Wij zijn je graag van dienst.

Je kunt met ons contact opnemen via onderstaande gegevens:

Hilde Dijk, buurtsportcoach
06 23 93 03 11 / hilde@sportfryslan.nl

Back To Top