skip to Main Content

Mijn naam is Bonnie Wouda. Ik ben ongeveer 20 jaar werkzaam in het (speciaal) basisonderwijs als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Met hun op ontdekkingstocht te gaan in de wereld van het bewegen. Overal kun je bewegen. Mijn grootste passie is het plezier in bewegen, maar wel voor iedereen en op zijn eigen niveau. Daar doe je het voor! Ik vind het leuk om onderdeel te zijn van een team om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam op de Thomas van Aquinoschool. Hier geef ik de lessen bewegingsonderwijs aan de groepen 1 t/m 5. Ik houd me bezig met motorische achterstanden, sportdagen, themadagen en toernooien. Verder geef ik hier naschoolse (sport) activiteiten. Op dinsdagen ben ik beschikbaar op andere scholen binnen de gemeente Sudwest Fryslan. Hier wordt ik ingezet voor ondersteuning bij sportdagen, schoolpleinen en voor de motorische screening van kleuters. In de zomervakantie steek ik mijn handen uit de mouwen bij Timmerdorp Workum . Vanwege mijn gedragsspecialisatie word ik ook ingezet bij Rots en watertrainingen. Soms bied ik kennismakingslessen aan, dus het kan zijn dat je me dan op jou school aantreft.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal. In de zomermaanden doe ik dat op de beachvolleybalvelden in de gemeente. Verder vind ik het heerlijk om te stijldansen, te zwemmen en te wandelen. Ik ben enthousiast om vele uitdagingen aan te gaan en uit te proberen.

Back To Top