skip to Main Content
Ilse Spijksma

Hoi! Ik ben Ilse Spijksma. Sinds 2016 buurtsportcoach bij Sport Fryslân, eerst op Schiermonnikoog en nu 4 dagen in de week in Súdwest-Fryslân.

Op dinsdag en vrijdag geef ik gymlessen op de Thomas van Aquino school en op woensdagmiddag “Kinderen in Beweging (KIB)” in Hommerts. Daarnaast werk ik mee in de kerngroep Vrijetijd van het project “Cool Súdwest” en doe hiervoor de organisatie en uitvoering in Koudum e.o. Ook ben ik samen met Bonnie contactpersoon in deze omgeving (IJsselmeerkust) en ondersteunen we de scholen met o.a. het geven van MRT (Motorisch Remedial Teaching). Daarnaast werk ik actief mee in onze communicatie: website, Instagram, YouTube en filmpjes maken.

Het liefst deed (en doe) ik alle sporten tegelijk: vanaf jongs af aan liefhebber van sport en bewegen! Ik ben opgegroeid met volleybal. Zelf spelend, maar ook actief als trainer/coach. Op dit moment doe ik aan voetbal, survival en ben ik afgelopen jaar met fierljeppen begonnen. Bij de verschillende verenigingen ook altijd actief als vrijwilliger geweest: in bestuur en commissies.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in en reis ik graag! Wandelen, fiets(vakantie), skiën & snowboarden! Ook ga ik graag naar mijn eigen moestuin. Het lijkt mij erg leuk om (beter) te leren kitesurfen! Ik hou van wedstrijdjes en spelletjes: zoals een bordspel met vrienden & familie! Eigenlijk heb ik dus van al mijn hobby’s en passies mijn beroep mogen maken!

Ik vind het fijn om fit & gezond te zijn en vind het nóg leuker om met mijn motivatie anderen te enthousiasmeren voor sport, bewegen en gezondheid!

Back To Top