skip to Main Content

Naschoolse activiteiten

Met plezier sporten en bewegen na schooltijd? Maak dan gebruik van ons aanbod aan naschoolse activiteiten in drie wijken in Sneek. Kinderen uit die wijken mogen hieraan deelnemen.

Aanbod per wijk:

Wijk Lemmerweg in Sneek

Move it!

In de wijk Lemmerweg op de Thomas van Aquinoschool is 5 keer per week de naschoolse activiteit ‘Move it’. Tijdens Move it doe je verschillende activiteiten zoals trefbal, racketspelen en 10 tellen in de rimboe. Voor groep 1 en 2 is er Hobbel de Bobbel (kleutergym) in het speellokaal.

Wanneer?

  • Maandag: 14.15 – 15.15u > groep 3 t/m 5 > door buurtsportcoach
  • Woensdag: 14.15 – 15.15u > groep 6 t/m 8 > door buurtsportcoach
  • Donderdag: 14.15 – 15.15u > groep 3 t/m 5 > door buurtsportcoach
  • Donderdag: 14.15 – 15.15u > groep 6 t/m 8 > door E-special Care
  • Donderdag: 16.00 – 16.45u > groep 1 en 2 > Hobbel de Bobbel

Aanmelden

Groep 1, 2, 6, 7, 8
De aanmeldingen voor groep 1 & 2 en 6, 7 & 8 verlopen via de Thomas van Aquinoschool. Zit je niet op deze school, maar wil je wel graag meedoen? Stuur ons dan een mailtje via beweegteamswf@sportfryslan.nl. Dan nemen we contact met je op.

Groep 3, 4, 5
Voor de naschoolse activiteiten voor groep 3 t/m 5 kun je je hieronder aanmelden. Dit verloopt dus niet via de school. Elk kind meldt zich apart aan. Er is een maximum van 20 kinderen per activiteit.

Het aanmeldformulier is binnenkort online.

Wijk Noorderhoek in Sneek

In de wijk Noorderhoek, op de Johannes Postschool, organiseert de buurtsportcoach 1x per week een naschools aanbod. Dit varieert van leuke spelen als levend stratego, slagbal met hindernissen en apenkooi. Alle kinderen uit de wijk mogen hieraan meedoen. De aanmeldingen verlopen via de Johannes Postschool. Zit je niet op deze school en je wilt graag meedoen? Stuur ons dan een berichtje op onze e-mail: beweegteamswf@sportfryslan.nl en dan nemen we contact met je op.

De naschoolse activiteit vindt plaats op maandagmiddag van 14.30 – 15.30 uur:

  • voor groep 3 t/m 5 na de kerstvakantie t/m voorjaarsvakantie
  • voor groep 6 t/m 8 na de voorjaarsvakantie.

Op dit moment worden de naschoolse activiteiten vanwege de corona-maatregelen niet georganiseerd. Zodra dit weer kan wordt het programma hier vermeld. 

Wijk Sperkhem in Sneek

In het Boslokaal, op het schoolplein bij voormalig Master Sperkhem organiseert de buurtsportcoach 1x per week naschoolse activiteiten. We doen verschillende leuke activiteiten als ‘Wie is de pannakoning?’, de leukste pleinspellen en basketbal. De aanmeldingen verlopen via de KWS- school. Alle kinderen uit de wijk mogen hieraan meedoen. Zit je niet op de KWS-school en wil  je ook graag meedoen? Stuur ons dan een bericht op onze mail: beweegteamswf@sportfryslan.nl. Dan nemen we contact met je op.

De activiteiten vindt plaats op woensdag van 14.30 – 15.30 uur:

  • groep 3 t/m 5 na de kerstvakantie – voorjaarsvakantie;
  • groep 6 t/m 8 na de voorjaarsvakantie.

Voor groep 1 en 2 is er Hobbel de bobbel (kleutergym) op dinsdag van 16.00 -16.45 uur in het Boslokaal. Aanmeldingen verlopen via de KWS-school of stuur ons een berichtje.

Op dit moment worden de naschoolse activiteiten vanwege de corona-maatregelen niet georganiseerd. Zodra dit weer kan wordt het programma hier vermeld. 

Back To Top