skip to Main Content

Algemeen
De masterclass is bedoeld voor alle trainers en coaches van verenigingen in Sudwest-Fryslan. Inspirerende sprekers leiden je in op het onderwerp en bespreken ‘best practices’. Met altijd een praktische vertaling naar jouw praktijk. Je kunt er direct mee aan de slag! De sportbrede masterclasses zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen het beweegteam en het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan.

Na het volgen van deze masterclasses heb je
Kennis en vaardigheden die antwoord geven op: Hoe ga ik om met lastig gedrag van kinderen? Hoe pas ik breed motorisch opleiden toe in mijn eigen training? Hoe integreer ik mentale training in de praktijk? Hoe kan ik met behulp van ECO-coachen mijn sporters helpen bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid?

De masterclasses bestaan uit 4 bijeenkomsten van zo’n 2 uur, met elk een eigen thema. De theoretische en praktische invulling wordt verzorgd door inspirerende sprekers.

Thema’s (klik op de link voor meer info en aanmelden)
Masterclass 1: Hoe leuk kan lastig zijn; de rol van pedagoog in de sportomgeving;
Masterclass 2: Breed motorisch opleiden; hoe integreer je dit in je training?
Masterclass 3: Mentale training in de praktijk;
Masterclass 4: ECO-coaching.

De workshops worden verzorgd door een gevarieerd team aan sprekers. Elk met een eigen inbreng, expertise en ervaring: Tessa Blom (sportpedagoog, kinder- en jeugdpsycholoog), Lennart Adema (ASM-trainer, docent LO), Berber van den Berg (ex-turnster, psycholoog, ECO-coach), Tjalling van der Berg (docent LO, mastercoach, ECO-coach).

Data en locaties
17 januari: Masterclass 1, Workum
14 februari: Masterclass 2, Sneek
16 maart: Masterclass 3, Heeg
13 april: Masterclass 4, Heerenveen

Kosten
Het initiatief van de masterclasses is ontstaan uit het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan. Hierdoor hebben we de kosten laag kunnen houden. Omdat de masterclasses allemaal in relatie staan tot elkaar zou het mooi zijn als je ze alle vier kunt volgen. Deelname aan alle vier de avonden is een investering van € 50.- p.p. Een losse masterclass kost € 15,- p.p.

Aantal deelnemers
Minimaal 10 – maximaal 25

Inschrijving
Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Deelnemers die zich inschrijven voor alle vier de masterclasses krijgen voorrang op deelnemers die zich voor 1-3 masterclasses inschrijven.

Bijzonderheden
Na de uiterste inschrijfdatum,15 januari 2022, ontvang je informatie over de 1e bijeenkomst.

Contactpersoon: Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar Sietske Geerards: sietske@sportfryslan.nl

Back To Top