skip to Main Content

Timmerdorpen

Na twee jaar kunnen de Timmerdorpen weer los. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen 3 dagen lang samen een hutten bouwen en allerlei leuke activiteiten doen.  Voor kinderen uit minima-gezinnen is deelname aan de Timmerdorpen gratis.

De werkgroepen van Heeg, IJlst, Bolsward en Workum organiseren deze zomer weer een Timmerdorp.

Werkgroepen
De werkgroepen van Timmerdorp werken zelfstandig en bestaan uit vrijwilligers en de buurtsportcoach ondersteunt de werkgroep bij het organiseren van sport en spelactiviteiten en bij het faciliteren van enkele randvoorwaarden, zoals o.a. een vergunning, verzekering en evt. tent.

De Timmerdorpen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Súdwest-Fryslân, KARWEI en Jan Sikkes.

Aanmelden
Aanmelden voor de Timmerdorpen is niet meer mogelijk. Kinderen uit minima-gezinnen ontvangen een brief met programma Yokado/ Simmer yn Súdwest en Timmerdorp is in het programma opgenomen. Via deze weg kunnen zich aanmelden voor Timmerdorp.

Timmerdorp Sneek en Makkum staan voorlopig in de ijskast. Het is dit jaar niet gelukt dat voldoende vrijwilligers de organisatie op zich nemen. We hopen dat er voor komend jaar nieuwe vrijwilligers opstaan en het weer te kunnen organiseren.  Voor meer informatie over de Timmerdorpen die er komende zomer zijn, klik op onderstaande knoppen.

Back To Top