skip to Main Content

Senioren

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar vooral ook erg leuk om te doen. Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sport- en beweegactiviteit? Kijk dan snel verder!

Speciale activiteiten voor u

In beweging

Of u nu zoekt naar een leuke activiteit om te doen of echt op zoek bent naar een sport, wij zijn er voor u!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

We komen graag met u in contact. U kunt ons bellen of mailen via onderstaande gegevens:

Rika Wind, buurtsportcoach
en coördinator senioren
06 51 44 19 95 / rika@sportfryslan.nl

Activiteiten waar u aan mee kunt doen:

Wandelen in Stadsfenne

De wandelgroepen zijn bedoeld voor iedereen. U kunt wekelijks iedere maandagochtend (vanaf 6 maart), onder begeleiding wandelen. Tussen het wandelen door doen we balansoefeningen en spierversterkende oefeningen. De rollator wandelgroep maakt een wat kleinere ronde door de wijk. U bent van harte welkom!

Info + aanmelden

Doortrappen

Wilt u ook zo lang mogelijk gezond blijven, sociaal en zelfredzaam zijn? Wordt fietsen lastiger? Ontwijkt u lastige kruispunten, of gaat u niet meer fietsen over dat smalle weggetje? Wordt op- en afstappen of achteromkijken een grotere uitdaging? Dan is dit precies iets voor u!

Info + aanmelden
wandelgroep

SWF Beweegt!

Buiten bewegen? Of Binnen? Wat is er allemaal te doen in Súdwest-Fryslân?  Fietsen, stoelgym, (sportief) wandelen, jeu de boules, bridgen, biljarten, meer bewegen voor ouderen, enz. TeamFRL Súdwest-Fryslân heeft veel aanbod per regio in beeld gebracht. Wilt u weten wat er bij u in de buurt wordt aangeboden?

Meer info
Lopen

Cursus 'In balans'

Een valpartij kan nare gevolgen hebben. Gelukkig zijn er veel dingen die u kunt doen om de kans op vallen te verkleinen. Als u 65 jaar of ouder bent en nog zelfstandig woont, kunt u deelnemen aan de valpreventie cursus.

(Binnenkort vindt u hier meer informatie over beweegactiviteiten voor Ouderen)

Golden Sports Bolsward

Houdt u ook van buiten bewegen? De frisse lucht, de wind door uw haar en de zon op uw hoofd? En bent u 55 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom bij de training van Golden Sports.

Lees verder
Back To Top